ORANJE PIZZERIA RIJEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 430 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oranje Pizzeria Rijen. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 19:48 Eten koud en dus helft weggegooid, bezorger kon het niet vinden. Bestel vaker en bevalt vrijwel altijd prima. Nu een keer niet.
19 nov 2022 om 11:55 Good food just they give me wrong drink I ask ice tea green they give me sparkling
17 nov 2022 om 14:54 Quick delivery and tasty as expected
17 nov 2022 om 2:44 Quick delivery and tasty. Thank you.
15 nov 2022 om 12:09 Nooit meer !!! Broodjes zijn super klein en als salade doen ze 1 komkommertje er in, en bij shoarma hot, was het zo hot dat ik niet eens kon eten, normaal kan ik echt goed tegen pittigheid maar dit was extreem!! Ik wil graag mijn geld terug !
11 nov 2022 om 7:35 Eerst kreeg ik penne inplaats van macaroni wat ik had besteld dus. Kreeg ik de opmerking penne is macaroni, het gehakt stonk verschrikkelijk. Dus wou het niet hebben kreeg ik een pizza tonijn, waar van t tonijn helemaal stonk en de bodem niet goed.
4 nov 2022 om 10:25 Geen bestek erbij gedaan En de pasta waa smakkeloos
14 okt 2022 om 8:37 Ging nergens over nooit meer
7 okt 2022 om 11:54 Spreken geen woord nederlands
28 sep 2022 om 7:11 Prima bezorgtijd en eten ook lekker.
24 sep 2022 om 20:03 Bestelling kwam te laat, was niet compleet én ik werd er ziek van.
18 sep 2022 om 19:47 Meer dan 2 uur moeten wachten op de bezorging. En het eten was ook nog koud. En niet te vreten!!! De dame die ik aan de telefoon kreeg zei dat ze er niks aan kon doen en niks voor mij kon betekenen. BESTEL BIJ DEZE BALLETENT NIKS!!!!