ORANJE PIZZERIA RIJEN

ORANJE PIZZERIA RIJEN Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oranje Pizzeria Rijen. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 3:06 Anderhalf uur zitten wachten op mijn eten eindstand klopt me bestelling ook niet niet hier bestellen !
11 jun 2022 om 9:08 Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten en snel geleverd tot bedrijf
7 jun 2022 om 12:19 2 uur zitten wachten op mijn eten. komt het uiteindelijk, zit de helft er niet bij.. als ik bel dat er dingen niet bij zitten ben ik volgens de eigenaar aan het liegen. Ballen tent, nooit meer.
31 mei 2022 om 7:56 Te duur voor het kwaliteit eten
20 mei 2022 om 19:20 Super snel bezorgd en hij belde mij in welk deel van het hotel ik zat zodat hij daar naartoe kon rijden, super fijn!
7 mei 2022 om 9:52 Wij zijn zeer tevreden. Het eten werd netjes op tijd (bijna op de minuut nauwkeurig) bezorgd. De bezorger was heel vriendelijke, het eten was gloeiend heet en er was ook meer dan genoeg eten. Aanrader!
3 mei 2022 om 20:18 Turkse pizza met doner was lekker, shoarma was flauw van smaak te weinig kruiden.
1 mei 2022 om 22:54 frietjes zijn goed. ze zijn niet droog zoals de meeste kapsalon. goed
28 apr 2022 om 8:11 Bezorging netjes in de gestelde tijd. Maar de friet van de kapsalon was super slap, leek wel uit de magnetron te komen. En dat voor een achterlijke 13 euro?!
28 apr 2022 om 3:23 Uitstekende service! Lekker eten snel bezorgd en mooie aanbieding achteraf, hartelijk dank!
27 apr 2022 om 13:27 Het duurde 2 uur voordat het er überhaupt was en het was nog koud ook. Ik snap dat het druk is met koningsnacht maar dit slaat echt alles.
27 apr 2022 om 3:28 Meer dan 2 uur moeten wachten op twee pizza's. Uiteindelijk de pizza bezorgd maar deze was koud.. absoluut geen aanrader dus.