ORANJE PIZZERIA RIJEN

ORANJE PIZZERIA RIJEN Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 283 beoordelingen
6 jun 2021 om 10:12 Jammer dat er toch altijd weer knoflooksaus wordt toegevoegd aan het eten terwijl ik alleen sambal heb besteld.
4 jun 2021 om 7:32 Erg lekker en ontzettend veel eten krijg je! Je krijgt echt waar voor je geld.
26 mei 2021 om 21:36 Lekker eten joh.
26 mei 2021 om 1:53 Heb al een klacht gestuurd. Anderhalf uur gewacht op 1 pizza. Waarbij ik een opmerking gezet had geen paprika en champignons wegens mijn allergie. Die pizza kwam aan. En er zat paprika en champignons op. Ik heb deze dus niet kunnen eten
25 mei 2021 om 16:26 Pasta had ijzersmaak!!
22 mei 2021 om 21:20 Eten was top, en veel. Voor de hoeveelheid eten mogen alleen de sausbakjes wel iets groter zijn. Zeer tevreden
18 mei 2021 om 23:49 Veel te weinig kaas op de kapsalon
17 mei 2021 om 17:24 Frikadel speciaal duur maar niet smakelijk ik denk goedkope kwaliteit. Ik had de tonijn pasta maar die had een ijzer achtige smaak was niet heel lekker moest er een hoop ketchup bij gooien om het weg te krijgen. Eten was wel goed warm.
11 mei 2021 om 20:41 Prima!
9 mei 2021 om 20:44 De eerste keer voor ons. Bevalt prima. Snel en goed.
5 mei 2021 om 8:39 Sneller bezorgd dan vermeld. Had extra vlees genomen, maar dat werd een familiebak haha.